jom klik2

Selamat datang

Selamat datang ke RnZ

Jom Follow:-

Isnin, 22 Oktober 2012

FELINNA InchLoss -KURUS


Felinna Inchloss Lotion
Lotion pelangsingan yang sedang menggegarkan pasaran sekarang !
Boleh digunakan sehingga 2 bulan

PM/sms : 012 6419714 (azue)
Untuk Belian RUNCIT serta BORONG,,,,


Tak perlu paksa diri menahan lapar,
Tak perlu senaman yg terlalu berat,
Tak perlu menahan mkn yg kita minati,
Tak perlu berdating dgn cik toilet,
Dengan hanya mengamalkan FELINNA INCHLOSS anda pasti berpuas hati. membantu menyingkirkan lemak, mengembalikan bentuk badan persis anak dara..
Anda pasti berpuas hati dgn hasil yg sungguh menakjubkan...jangan biar kita rendah diri dgn diri kita. kembalikan keyakinan diri anda. Kurus dan sihat.

TESTIMONI

TESTIMONI


RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!
Ok since ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan hangat..

1)Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya)
3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..
4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus. Sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!
5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang

Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply utk percepatkan proses pembakaran lemak!

Inchloss sangat selamat dan berkesan!

Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dilenyapkan!

Berdaftar dgn KKM. Badan semua yg berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut,

Wangi and untuk kulit lebih cantik & mulus

6 ulasan:

  1. kalu tak approv u tak yakin la tue dgn prodak u sndri......huhuhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai tanpa nama,,, saya x bersiaran lately nih,, coz ada urusan yg perlu di selesaikan,,,maaf cakap jika u x try jangan judge yakin atau tidak,, saya yakin dengan FELINNA INCHLOSS sebab telah mencuba sendiri,, walau saya x gemok,,, hanya sapuan di pinngang peha serta perut berat saya turun 2 kg dalam 1 minggu,,, jka masih x yakin jom try,,,TQ

      Padam
  2. I like this lotion. ..kalau compare ngan halia mustajab this lotion felinna is the best...

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ tanpa nama,,, FElinna Inchloss mmg Berkesan i LIKE Too

      Padam
  3. Sesiapa yg tak cuba this lotion memang rugi...walaupun i bukan dlm kategori obesiti but certain2 part ade yg kuta tak suka tengok..so dgn lotion ni segala bonjolan yg buruk dpt hilang

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul Tuh,,, SOKONG,,, hehehe

      Padam