jom klik2

Selamat datang

Selamat datang ke RnZ

Jom Follow:-

Rabu, 17 Oktober 2012

FELINNA INCHLOSS - KURUS


Kelebihan Inchloss Felinna Beauty] - KURUS
RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!
Untuk belian RUNCIT serta BORONG
PM / sms: 012 6419714 (azue)



Ok since ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan hangat..

1)Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya)
3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..
4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus
   sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!
5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit 
    mertajam penang

Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply utk percepatkan proses pembakaran lemak!

Inchloss sangat selamat dan berkesan!

Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dilenyapkan!

Berdaftar dgn KKM. Badan semua yg berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut,

Wangi and untuk kulit lebih cantik & mulus - All in one!

Ramai Yang Tanye Psl Ingredients Dalam Inchloss Ni kan...Yang Psti Inchloss ni Yg Terbaik...Kalau Bahaya xkanla Dapat Kelulusan KKM kan..sape yg nak Check taip nie ya NOT120101613K...Felina Inchloss Nie Jugak Lulus JAKIM siap kat botol tu ader logo halal lagi tu...Yang Paling Penting Produk Malaysia...:)

The ingredients contains of aloe vera extract, sodium edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water

7 ulasan:

  1. baper harge??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam,,, Felinna InchLOss RM75
      TQ,,,,bertanya item yang sangat HOT sekarang nih
      nak try sms azue ye 012 6419714

      Padam
  2. salam, ada jual harga borong?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Yana lula,,, aazue ada buat jualan borong,,,
      silakan,, nak cepat sms azu yer,, 012 6419714, tq
      Product ni mmg jot & senang di jual

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Macam mana nak beli...nak beli 1 aje....nak cuba dulu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye Tanpa Nama,,, Boleh sms azue di 012 6419714 ye,,,now ada promosi untuk FElinna Inchloss,,..nak 1 ok,, nak setengah x dapat,,, hehehe

      Padam