jom klik2

Selamat datang

Selamat datang ke RnZ

Jom Follow:-

Khamis, 18 Julai 2013

Kembali Perawan 7 hari ~~~Jus Mutiara Kaseh

Salam semua,,,Entry kali ini,,lebih kepada rutin life kita ye,, terutamanya yg nak jaga hubungan TuTTT,,,ehehee jom try JUS ni,,,, gerenti puan hati,,,kembali perawan 7 hari????,,,,ermmmm yesss

LIKE page ni taw,,,,coz korang special
https://www.facebook.com/pages/RnZ-Shop/349852855064937

JUS MUTIARA KASEH
Kembali Menawan Kembali Perawan
RM RM 50.00
SMS / WhatApp 012 6419714 (azue)

@Kembali Perawan dalam 7 hari ..
@Mengetatkan keintiman (perubahan seawal 3 hari)
@Kulit pon lebih cantik & Cerah
@Pasti Suami Berpuas Hati & Anda pun gembira.



Jus Mutiara Kaseh 1001 Khasiat-
-menguatkan rahim (sangat sesuai bg mereka yg selalu keguguran
&kerap mengalami rahim jatuh.)
- Untuk ibu dalam pantang ,mempercepatkan penyembuhan luka , memberi tenaga, memperbanyakkan susu ibu dan persediaan untuk bersama suami selepas berpantang.
-Kandungan ekstrak mutiara membantu untuk mencerah dan menghaluskan kulit.
-Membantu menyuburkan rahim , bagi mereka yang inginkan zuriat .(Untuk lebih berkesan sila ambil bersama "madu sidr")
-Membantu melegakan resdung
-Mengecutkan jerawat
-Merapatkan keintiman dan meningkatkan keinginan seksual.
-Menstabilkan hormon
-Meningkatkan imunisasi badan
-Mengatasi masalah sakit sendi dan saraf
-Seri wajah dan awet muda
-Melegakan senggugut dan melancarkan haid
-Mengelak dan merawat strok
-Anti kanser
-Untuk kebaikan jantung
-Menambah tenaga
-Mengawal tekanan darah
- Melawaskan pembuangan air besar
-Melegakan keputihan
-Membuang angin dalam badan
-menbentuk tubuh anda secara semulajadi
-mencerahkan puting dan ketiak
-melancarkan perjalanan darah..
Ramuan :-
-Jus delima asli, habbatussauda, ekstrak mutiara, kurma, manjakani, serapat , bawang putih ,temulawak, sireh, cabai pintal, kacip fatimah, pegaga ,cucur atap , & 15 lagi herba terpilih..

Sesuai bagi semua peringkat umur ( yang telah haid)

CADANGAN PENGAMBILAN (GUNA SUDU PLASTIK)
Remaja-1 sudu besar sehari
Belum Berkahwin -1sudu besar ( pagi) , 1 sudu besar (malam)
Berkahwin-2 sudi besar (pagi) , 2sudu besar (malam)

SIMPAN DALAM PETI SEJUK SELEPAS DIBUKA
*JMK rasanya sedikit kelat ..Jadi boleh dicampur sedikit madu kedlm sudu sebelum minum utk rasa yg lebih enak.

TESTIMONI
Sudah banyak testimoni dari mereka yang serasi & berpuashati...
TERBAIk!!!
PM/sms saya 012 6419714 (azue)

Jus Mutiara Kaseh
Kembali Perawan ,Kembali Menawan..
Kulit pun cerah dan mulus tau...berseri seri gitu..
===============================
Testimoni Puan F, (Selepas hampir 2 minggu menggunakan JMK)
"Alhamdulillah , masalah dingin bersama suami dapat diatasi .Kini yang dingin sudah sudah menjadi "panas" , keputihan pun dah tiada..keintiman pun sudah semakin rapat.."

Testimoni Pn, Amy ,(Selepas 2 minggu menggunakan JMK)
" Sebelum ni tekak Amy susah nak terima ubat yang jenis air.tapi alhamdulillah jus jmk ni Amy boleh minum dan kesan nya keputihan hilang.lepas tu mata pun tak mengantuk semasa bekerja.badan rasa segar &bertenaga je..sesuai la utk Amy."

Testimoni Pn.Zai (Selepas 1 bulan menggunakan JMK)
"Zai, hanya minum sekali sehari iaitu pada waktu pagi. Walau bagaimanapun, Alhamdulillah, memang serasi. Terasa perubahan tang dalaman (terasa lebih ketat) tu. Dulu jarang2 bersama, la ni lebih kerap boleh dikatakan hampir setiap hari ada permintaan daripada sidia. Tang lain Zai kurang pasti tapi yang pasti badan memang panas dan kerap berpeluh."

Testimoni Cik Ita (lebih 1 minggu menggunakan JMK)
"Perut Ita yang berlapis sudah berkurangan, gatal gatal seluruh badan sudah banyak berkurangan , period lebih lancar , tiada lagi PMS , senggugut dah tiada , semuanya nya dengan izin Allah "

Jus Mutiara Kaseh sangat bagus untuk menyelesaikan permasalahan yang berkaitan wanita ..Sesuai untuk semua wanita yang telah haid...

Ramuan :-
-Jus delima asli, habbatussauda, ekstrak mutiara, kurma, manjakani, serapat , bawang putih ,temulawak, sireh, cabai pintal, kacip fatimah, pegaga ,cucur atap , & 15 lagi herba terpilih..

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalam shah khafiza
      What App saya 012 6419714

      Padam
  2. Rm49.90 tu skali postage ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. nisha,,
      RM55 siap pos untuk 1 btl dear

      Padam
  3. yang nak saya reply laju laju
    Please WhatApp 012 6419714

    x rugi mencuba JMK yg superb nih,,,,

    BalasPadam
  4. sory sis nak tanya di iktiraf oleh KKM ke

    BalasPadam
  5. Salam..nak tny...1 botol untuk berapa lama blh tahan ye?ingt nk try sebotol dlu

    BalasPadam
    Balasan
    1. iffa...
      1 btl +- 300 ml (2 minggu - 1 bulan)
      bergantung sukatan yg digunakn
      1 sudu mlm sebelum tidur
      1 sudu pagi sebelum makan
      kalau nk jimat 1 sudu pun blh sehari sekali sebelum tidur
      @Jika perut jenis sensitif @gastrik ambil selepas makan
      jika period x lancar 1/2 sudu je sehari
      @ masalah rahim jatuh
      2 sudu pagi 2 sudu malam

      Permulaan 1 sudu sehari
      selepas 3 minggu tambh sukatan 1 sudu pagi 1 sudu mlam

      Padam
  6. Jika ada masalah keputihan yang teruk dan masalah tiroid bole ambil tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh,,
      JMK mmg terbaik untuk masalah kewanitaan

      Padam
  7. Harga kalau termasuk pos brape.

    BalasPadam
    Balasan
    1. harga termasuk pos 1 btl / 300ml rm55

      Padam
  8. mcmna sy bleh dptkan produk ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. whatApp atau text saya 012 6419714..
      TQ

      Padam