jom klik2

Selamat datang

Selamat datang ke RnZ

Jom Follow:-

Isnin, 5 November 2012

Amazing SEXY GEL- KURUS♥ AMAZING SEXY GEL ♥
PEK PENGENALAN 45ML -- RM35.90
BOSAN DENGAN PRODUK PELANGSINGAN YANG BIASA DIPASARAN?
PM/ sms saya 012 6419714

ANDA HARUS MENCUBA DAN RASAI KELAINANNYA.
TERBAHARU DIMALAYSIA.PRODUK PELANGSINGAN BERASASKAN GEL BERASAKAN AIR DAN KELIKATAN AKAN MENJADIKAN DIRI ANDA MENAWAN DENGAN BENTUK YANG DIIDAMKAN.

SESUAI DIGUNAKAN OLEH :-
MEREKA YANG INGIN PEMBUANGAN LEMAK SECARA SIHAT DAN TIADA BAHAN BAHAYA YANG TERSELINDUNG.

IBU MENGANDUNG KECUALI DIBAHAGIAN PERUT.

IBU LEPAS BERSALIN

PESANAN :-
AMAZING SEXY GEL JUGA ADALAH UNTUK MEREKA YANG MEMENTINGKAN KETRAMPILAN DAN KELIHATAN SEGAR DAN SEKSI WALAU UNTUK TATAPAN DIRI SENDIRI.
MELALUI KAJIAN PAKAR ANTARABANGSA, SESEORANG MANUSIA YANG MENGALAMI MASALAH BERAT BADAN, MEREKA PERLU DIBERI NASIHAT YANG BETUL..PADA PENDAPAT PAKAR, AGAK PELIK DAN PERLU ADA KERAGUAN JIKA PENGGUNAAN SESUATU PRODUK PERLANSINGAN TANPA GERAKAN ATAU SENAMAN YANG RINGKAS IANYA BOLEH MEMBERI IMPAK YANG HEBAT KECUALI ADA BAHAN TERSELINDUNG.

MAKA DENGAN INI KAMI DARI PINKISH BEAUTY COSMETIC MELANCARKAN SATU2NYA PRODUK BERASAKAN GEL DAN BAHAN PATI SEMULAJADI SEPERTI SEAWEED (YANG AGAK POPULAR DILUAR NEGARA SEBAGAI PEMBAKAR LEMAK) DAN GABUNGAN KOLAGEN ASLI UNTUK MERAWAT KULIT SEBAGAI GABUNGAN TERUNGGUL DAN DILENGAKAPI HARUMAN TEMBIKAI SUSU YANG HEBAT UNTUK MEMBERI KESELESAAN PARA PENGGUNA DAN SECARA RAHSIANYA SELEPAS PEMAKAIAN AMAZING SEXY GEL ANDA TIDAK AKAN BERASA DIRI SEDANG DIRAWAT UNTUK PROSES PEMBUANGAN LEMAK.JADIKANYA SATU IMPIAN DAN PENGGUNAAN DIWAKTU MALAM AMATLAH DIGALAKKAN..

PASTIKAN ORANG YANG DISAYANG MENIKMATI BERSAMA KEHARUMAN DIRI ANDA DIWAKTU PENGGUNAAN AMAZING SEXY GEL DIWAKTU TIDUR ANDA.

PASTINYA IANYA LEBEH BERMAKNA KERANA SETIAP PRODUK PINKISH BEAUTY TIDAK AKAN MEMBUAT ANDA BERASA COMOT DENGAN BAUAN KURANG MENYENANGKAN.


KESAN?
DISINI PIHAK PINKISH BEAUTY COSMETIC MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA PN Nisa Ahmad..PERCUBAAN AMAZING SEXY GEL TERHADAP TUBUH BELIAU MEMBERI KESAN PENGURANGAN 1 INCHI SETELAH 5 HARI PENGGUNAAN!

~ PENJAGAAN SENAMAN,MAKANAN YANG BERDISPLIN DAPAT MENGALAKKAN PEMEROSEN AMAZING SEXY GEL SETELAH PENGGUNAAN.

KESAN TERBAIK MENGIKUT KEADAAN LEMAK SESORANG.

BAHAN-BAHAN UTAMA :-
SEAWEED ESSENCE, COLLAGEN, CARBOPOL, TEA POLYPHENOLS, GLYCERINE & MINT.

DIIKTIRAF OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA :-NOT 121000891K
Tiada ulasan:

Catat Ulasan