jom klik2

Selamat datang

Selamat datang ke RnZ

Jom Follow:-

Sabtu, 25 Februari 2012

VITAMIN E SOFTGEL COLLAGEN

VITAMIN E SOFTGEL COLLAGEN♥
terdapat dlm pek percubaan RM25/10 pcs 
dan PERCUMA 1 SHISEIDO BLACK MASK dari saya
cubalah!!!!



UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA,KULIT JADI ANJAL,TEGANG DAN LICIN
HALAL & DI LULUSKAN OLEH KKM

Ingin bgn pagi dengan kulit yang segar..bebas minyak..tak kusam??Inginkan solekan yang sekata?gebu?licin?..jom la try VIT E SOFTGEL..produk yg dijamin HALAL dan ada kelulusan KKM..wajah yg lembut dan licin,halus mulus,bebas parut jerawat, bebas jaragat, lembab, anjal, awet muda adalah HAK setiap wanita...:)hanya pengunaan 2 biji sehari..dpt menggantikan moisturiser,krim siang/mlm,serum anda...jimat kan?sapukan di muka pagi dan mlm selepas cuci muka.
produk terbaik untuk membaiki kulit yang sudah rosak, sesuai untuk liang roma terbuka lebih kepada menegangkan dan melicinkan kulit. Produk dibuat dari Swiss Switzerland, produk ni di jamin HALAL, LULUS KKM & bahan yang di gunakan selamat untuk dipakai.Bahan yang di gunakan hasil dari bioteknologi research.NO SIDE EFFECT sesuai untuk semua jenis kulit, guna at least 30 kapsul dalam masa sebulan untuk mendapatkan kulit yang sempurna.Cara penggunaan hanya koyak plastik hujung,picit dan sapu pada bahagian muka pagi dan sebelum tidur malam.Untuk bln pertama..pakai sehari 2 kali..bila kulit dah gebus n glowing...just maintain sehari sekali sebelum tido.

FUNGSI
MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN MATAHARI
MELEMBABKAN KULIT
MENCEGAH JERAWAT
MENCEGAH BARAH KULIT
MENCEGAH PENUAAN

CARA PENGUNAAN

POTONG HUJUNG KAPSUL DAN SAPU SELURUH MUKA DAN LEHER DIWAKTU MALAM SELEPAS MENCUCI MUKA,

UTK MEMPERCEPATKAN TINDAKABALAS PAKAI SIANG N MALAM

*** UNTUK KEGUNAAN LUAR SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN***
1 biji 1 hari.. atau 2 biji 1 hari.. 2 hari dh mula nmpk kesan..

pulas biji atau cucuk dengan jarum atau potong menggunakan gunting yang bersih
sapu pada tempat yang dikehendaki.
Lepas cuci muka, terus pakai softel ni seluruh muka dan leher* (*jika perlu)..klu ada pkai toner, pakai toner dlu, baru pakai softel, then baru sapu pelembab dan sebagainya kalau nk..sapu ke muka dengan gerakan lembut ke atas (apply gently upwards).. sangat mudah

boleh juga pakai begitu saja tnpa produk lain..

WAKTU GUNA:
---------------
----> PALING BEST !!!!
ia boleh diblend dengan make-up/foundation/BB cream/ bedak asas.
Muka akan semulajadi glowing. Sangat berkesan.

---> kalau nak pakai skali sehari, sebaiknya pakai siang utk hasil yg pantas dan lebih berkesan.. pakai malam sebelum tidur hanya untuk memberi NUTRISI pada kulit.
---> jika mahu kesan yang maksima boleh menggunakan pada siang dan malam hari

-----------------------------------
Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari bioteknologi research. Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.

MAIN INGREDIENT :
--------------------
Ovine placenta oil, water, tocopherol, fragrance.

TERNYATA HALAL & DI LULUSKAN OLEH KKM

PLACENTA OIL VITAMIN E SOFTGEL
hanya prlu sapu pd kulit 2bji shari utk hasil sgt2 mnakjubkn..!!
kulit akan jd lbih anjal,cerah,halus srta awet muda dlm msa yg sngkat..
seawal 3ari pnggunaan anda akan rsa prubahn ketara pd kulit..
tnpa pngelupasan,ianya halal dan slmt utk dgunakn krana tdk mngandungi bhn kimia jom dapatkn skrg,hnya.dan bleh ddapati dlm pek pcubaan rm25(10bji)..! pemakaian minimum slama sbln utk dpt hasil terbaik.








3 ulasan:

  1. lelaki boleh pakai ke zu

    BalasPadam
  2. lelaki / perempuan on jew

    BalasPadam
  3. Sy duk ampang.mn nk dpt oroduk ni..fesbuk me...pojibrutal

    BalasPadam